Електротехнічний портал Олега Соломчака
Головна | Реєстрація | Вхід
 
П`ятниця, 29.03.2024, 11:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Реклама
Головна » 2011 » Вересень » 4 » Компанія Філіпс випустила світлодіодну лампу, еквівалентну 60 Ватній лампі розжарювання
Компанія Філіпс випустила світлодіодну лампу, еквівалентну 60 Ватній лампі розжарювання
12:00
Вчора на виставці Міжнародного Lightfair в Лас-Вегасі, компанія Royal Philips Electronics представила свій прорив EnduraLED лампочку. Ця лампа буде перший світлодіод заміни світі для 60 Вт лампи розжарювання, що складає близько половини всіх вітчизняних ламп розжарювання продаються на ринку.

EnduraLED лампа буде використовувати тільки 12 Вт, світитиме в 25 разів довше, і забезпечуватиме до вісімдесяти відсотків економії витрат на електроенергію і уникнути витрат на обслуговування. Нова лампочка буде виробляти світловий потік 806 люмен, схожий на 60 Вт лампи розжарювання. Для досягнення цієї ефективності, вона використовує інноваційний дизайн і нові технології, відомої як "віддалений фосфор" технологія, розроблена дослідниками Philips в Нідерландах.

Щороку в США продається 425 млн. 60 Вт ламп розжарювання, що становить половину покупок всіх ламп. Якщо всі вони будуть замінені новими EnduraLED лампочки, за оцінкою Philips потенційна економія становитиме 32,6 терават-годин електроенергії на рік. Це було б еквівалентно потужності освітлення на 16,7 млн ​​домогосподарств США, 14,4 відсотка від загального числа домашніх господарств в окрузі. Екологічно, він має потенціал для усунення покоління викидів вуглекислого газу на 5,3 мільйонів метричних тонн на рік.

Нові світлодіодні лампи помітне поліпшення за останній великий прорив освітлення, компактних флуоресцентних ламп (CFL). CFL насправді набагато більш ефективні, ніж лампи розжарювання, але не без недоліків. Компактні люмінесцентні лампи містять сліди частинок ртуті, які можуть становити небезпеку для здоров'я при утилізації або розбитті. Вони не здатні працювати від датчиків руху, і вони не дозволяють регульовати яскравість. Тоді як EnduraLED є з регульованою яскравістю і може працювати з датчиком руху. Більше того, вони не містять ртуті.

Стандартна 60 Вт лампа розжарювання має час роботи 1000 годин. Мережеві адаптери тієї ж потужності мають життя 8000 годин. EnduraLED лампа має довгий термін служби 25000 годин. Згідно з розрахунками, за термін служби світлодіодних ламп, заміна ламп розжарювання, складе $ 120 за лампу.

В інтерв'ю ENN, генеральний директор Philips Lighting Північній Америці, Ед Кроуфорд заявив, що світлодіодна технологія замінить всі лампи розжарювання. Процес уже починається, і прискорить раз США законів, що вимагають використання більш енергоефективне освітлення починається в 2012 році. В даний час Philips має 40 Вт еквівалент Світлодіодні лампи на ринку, і 60 Вт еквівалент будуть доступні до кінця цього року, задовго до державного законодавства. Поставить Philips на випередження і розмістіть їх так, як світовий лідер у галузі технологій освітлення.

Г-н Кроуфорд також вважає, нові світлодіодні технології відкриє нову еру для освітлення. З більшістю фари, люди просто клацання по вимикачем, світиться, а це кінець. З іншого боку, світлодіодні ліхтарі є програмованими за кольором, якості і температури. Нові дослідження в органічних світлодіодів (OLED) дозволить можливість створення ефектів освітлення в будинку. Світлодіодне освітлення майбутнє, і EnduraLED компанії Philips займає сильний крок в цьому напрямку.
 
За матеріалами сайту http://www.enn.com/

 


















Переглядів: 2740 | Додав: solomchak | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright Solomchak © 2024Хостинг від uCoz