Під'єднання до Інтернету
|
|
|
|
solomchak | Дата: Неділя, 28.09.2008, 09:59 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Розвиток технічних засобів зв'язку призвів до появи різноманітних технічних схем приєднання до Інтернету. Вибираємо свій в опитуванні (можна декілька) і обмінюємось враженнями, думками з цього питання.
Герої не говорять, що вони можуть віддати життя за Батьківщину. Вони віддають його.
|
|
| |
solomchak | Дата: Неділя, 05.10.2008, 13:39 | Повідомлення # 2 |
Admin
| Те, що голосуємо - це добре. Але то, що не пишемо як технічно це виконано, який модем, провайдер, недоліки і переваги - це зле. І використовуйте смайли. Їх видко тіко 12, але їх більше - біля 50. Наведіть курсор на панель смайлів і зявиться меню "всі смайли". Клікаєте по ньому і балдієте від різноманіття.
Герої не говорять, що вони можуть віддати життя за Батьківщину. Вони віддають його.
|
|
| |
solomchak | Дата: Неділя, 05.10.2008, 13:41 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Одразу питання до того, хто має Wi-Fi. Як технічно це виконати, які компоненти потрібні, ціни , провайдер і якість приєднання. Один мій знайомий хоче саме такий вид.
|
|
| |
LioN | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 23:51 | Повідомлення # 4 |
Бунчужний
Група: Перевірені
| Quote (solomchak) Одразу питання до того, хто має Wi-Fi. Як технічно це виконати, які компоненти потрібні, ціни , провайдер і якість приєднання. Один мій знайомий хоче саме такий вид. Я вибрав "ві -фі" і "АДСЛ" , так як інет приходить додому по дротах, а дома стоїть адсл модем-роутер з "ві-фі" і лан + до копмпутера тре карточку ві-фі. - то на хлопський "ум". Ціни помірні ...відносно
Неможливо - кажуть люди у яких відсутня фантазія і мозГ взагалі Граматичні помилки автора являються його власністю ®
|
|
| |
solomchak | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 08:11 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Quote (LioN) дома стоїть адсл модем-роутер з "ві-фі" і лан Якщо є Wi-Fi , нащо ще лан ? Чи мається на увазі бездротова мережа Wi-Fi ?
|
|
| |
LioN | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 21:27 | Повідомлення # 6 |
Бунчужний
| Quote (LioN) Якщо є Wi-Fi , нащо ще лан ? Чи мається на увазі бездротова мережа Wi-Fi ? - мережа включає і ві-фі і лан - модем пряцює як роутер опис модему на англійській мові Мережа складається з 2 комп'ютерів і ноутбука. Ноутбук і комп№2 підєднані по ві-фі. Комп№1 по лан, оскільки він стоїть біля модема, тобто змісту купляти карточку ві-фі немає, так як 1м кабелю іде в комплекті з модемом:) До того всього швидкість по ві-фі дуже відрізняється від номінальної і залежить від багатьох факторів. Тобіш коливання швидкості наприклад для комп№2(номінальна 54мбіт/с) може бути 5.5 - 44 мбіт/с. Це причому відстань букавльно метрів 10. + швидкість передачі даних по локальній мережі падає катастрофічно, якщо передається наприклад більще 100 мб - тобто починається передача з швидкості підключення ві-фі ( в середньму 24 мбіт /с) до мінімальної - 5.5. ( ну це може бути повязано з настройками самого модему, але я такого шось не найшов там)
Неможливо - кажуть люди у яких відсутня фантазія і мозГ взагалі Граматичні помилки автора являються його власністю ®
Повідомлення відредагував LioN - Вівторок, 07.10.2008, 21:28 |
|
| |
galanet | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 21:56 | Повідомлення # 7 |
Чотова
| Такий вид під"єднання, коли не дома: Мобільний модем (телефон) GPRS через стільникового оператора Такий вид під"єднання дома: Виділена лінія - кабельна вита пара Останній мене поки що радує, хоча кажуть, що ціни у нас дорогі. В місяць за граничну швидкість 696 Кбіт/с, платимо 130 грн.
|
|
| |
solomchak | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 22:51 | Повідомлення # 8 |
Admin
| Quote (galanet) Мобільний модем (телефон) GPRS через стільникового оператора Якого оператора, якщо не секрет? І скільки в грошах виходить. ? А ще зявився новий провайдер, який використовує безпровідний, очевидно мобільний канал звязку ( я так думаю) ІНТЕРТЕЛЕКОМ. Ціни помірні. Хтось вже куористується. Які враження ?
|
|
| |
Infited | Дата: П`ятниця, 09.10.2009, 17:42 | Повідомлення # 9 |
Козак
Група: Користувачі
| А ще зявився новий провайдер, який використовує безпровідний, очевидно мобільний канал звязку ( я так думаю) ІНТЕРТЕЛЕКОМ. Ціни помірні. Хтось вже куористується. Які враження ? Користуємся ! НУ що можна сказати в Івано-Франківську лапає добре середня швидкісь 500-900 кбит/с . За межами наприклад смт.Лисець. Швидкість дуже сильно коливається від кількості користувачів. В день швидкість 250-700, а в період мах відвідувачів тобто ввечері може падати і до 50-100 кбит/с Максимальна швидкість яка була зафіксована це 1,1 Мбит хоча канал надається до 3,1 Мбит/с . Але користуємось бо нічого більш менш конкурент спроможного немає
|
|
| |
Hturman | Дата: Середа, 18.11.2009, 11:39 | Повідомлення # 10 |
Козак
Група: Користувачі
| Люди скажіть який інтернет найкращий для смт.Лисець не можу оприділитися
|
|
| |